O nama

O nama

Počeli smo 2004. godine...

CleanExpress je osnovan krajem 2004. godine isključivo za potrebe obavljanja usluga kemijskog čišćenja i pranja, a kako je usluge čišćenja i pranja u Hrvatskoj približio standardima po kojima iste usluge pružaju vodeći svjetski lanci te je vrlo brzo od strane korisnika prepoznat kao lider na tržištu.

Svaki predmet je najvažniji

Obzirom se radimo u vrlo zahtjevnoj djelatnosti u kojoj se najčešće barata s odjevnim predmetima, koji za korisnike imaju ne samo stvarnu nego i afekcionu vrijednost, potrebno je stalno usavršavanje i pračenje noviteta, ali i maksimalna pažnja te individualni pristup svakom pojedinom odjevnom predmetu.

Ekološki osviješteni i društveno odgovorni

U protekle dvije godine uložena su značajna novčana sredstva u nabavku opreme najnovije generacije te su uspostavljeni sustavi upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša sukladno normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, a kako bi se osigurala trajna usmjerenost na visoku kvalitetu usluge i brigu o okolišu.

CleanExpress je

vodeći lanac kemijskih čistionica u Hrvatskoj s preko 80.000 vjernih korisnika, a dnevno se obrađuje više od 1800 artikala

Reference

AGROKOR, ATLANTIC GRUPA, KONCERN AGRAM, T-HT, VIPnet, PRIVREDNA BANKA ZAGREB, ZAGREBA?KA BANKA, RAIFFEISEN BANK, SPLITSKA BANKA, ERSTE BANKA, INA GRUPA, LIDL, CROATIA OSIGURANJE, ALLIANZ OSIGURANJE, GENERALI OSIGURANJE, CROATIA AIRLINES, GALILEO, NESTLE ADRIATIC, IBM HRVATSKA, CAMMEO GRUPA, EKO TAXI, URED PREDSJEDNICE RH, VLADA RH, VELEPOSLANSTVO SAD, KAZALIŠTE GAVELLA, KD VATROSLAV LISINSKI, GNK DINAMO, KK CEDEVITA I MNOGI DRUGI

Uz praćenje noviteta i najsuvremenijih svjetskih tehnologija, CleanExpress je jedina kemijska čistionica u Hrvatskoj koja je svoje poslovanje uskladila sa zahtjevnim međunarodnim standardima.

Naše usluge odlikuju se visokom kvalitetom i pouzdanošću. Osiguravamo najbolje uvjete za rad. Brinemo za okoliš i posvećeni smo trajnom poboljšanju sustava upravljanja.