Dodatna pogodnost
za cijenjene kupce

Besplatan odvoz i dostava artikala na području Grada Zagreba za usluge iznad 50,00 €.

Za usluge do 50,00 € dostava iznosi 10,00 €.

Narudžba na broj mobitela 099/3109-803 ili mail adresu info@cleanexpress.hr

Vrijeme zaprimanja narudžbi: Ponedjeljak – petak od 8 do 15 sati.

CleanExpress će na području grada Zagreba besplatno preuzeti vaše artikle za čišćenje i vratiti ih na vašu adresu. Bilo da se radi o više artikala ili imate potrebu npr. Čišćenja tepiha, besplatna dostava kemijskog čišćenja u CleanExpressu omogučit će vam da lakše i elegantnije riješite svoje potrebe za uslugama kemijskog čišćenja. Ukoliko želite provjeriti cijene čišćenja naš cjenik možete pronaći ovdje. Želimo pružiti vrhunsku uslugu našim klijentima, uz uštedu vremena, novaca i živaca. Slobodno naručite besplatnu dostavu kemijskog čišćenja na niže navedene kontakte, i za to vrijeme koje biste izgubili na put, popijte neki fini esspresso.

Vjerujemo da će vam besplatna dostava kemijskog čišćenja posebno koristiti ukoliko trebate očistiti vaše tepihe, budući da su zbog veličine i težine često nepraktični za prenošenje. Kao u čitavom našem poslovnom procesu koji su bazirani na visokim standardima kvalitete i kod besplatne dostave kemijskog čišćenja naša usluga je brza, pouzdana i profesionalna. Najviši standardi kvalitete i trud koji ulažemo u unapređenje naših poslovnih procesa, održivog razvoja, ekologije kao i zaštite na radu pomogli su nam postanemo lider na tržištu i vodeći lanac kemijskih čistionica u Hrvatskoj.

CleanExpress dnevno obrađuje čak 1800 artikala u svom pogonu a o našoj kvaliteti dovoljno govori brojka od čak sedamdeset tisuća vjernih korisnika. Osvajanjem prvog mjesta u kategoriji LANCA PONUĐAČA USLUGA ZA KEMIJSKO ČIŠĆENJE ODJEĆE prema odabiru potrošača, CleanExpress je potvrdio svoj visoko kvalitetan standard poslovanja i odnosa prema korisnicima te visoku razinu kvalitete prodajnih usluga. Također, jedina smo kemijska čistionica koja nudi dostavu kako bismo se maksimalno prilagodili Vašim potrebama. Naši će dostavljači rado preuzeti robu, i nakon detaljnog čišćenja ponovno Vam je vratiti na kućnu adresu!

Narudžbe besplatne dostave kemijskog čišćenja je na telefon 099/310 9803 od ponedjeljka do petka u vremenu od 08.00. do 15.00 sati ili na mail info@cleanexpress.hr