Čišćenje kožnih predmeta

Čišćenje kožnih predmeta

?iš?enje kožnih predmeta ?iš?enje kožne jakne

Bojanje i čišćenje kožnih predmeta

Opremili smo se sa suvremenim tehnološkim rješenjima kako bismo mogli odgovoriti na svaki Vaš upit za bojenje ili čišćenje kožnih predmeta. Posebnu pažnju pridodajemo kvaliteti bojenja kako bi svaki Vaš kožni predmet zasjao u novoj crnoj, smeđoj ili tamno plavoj boji. Stručni tim sa višegodišnjim iskustvom odgovorit će na svaki Vaš upit ili zahtjev. Obratite nam se s povjerenjem!

  • čišćenje kožne jakne200,00kn
  • čišćenje kožnog kaputa250,00kn
  • čišćenje kožnih hlača120,00kn
  • Bojenje kožne jakne250,00kn
  • Bojenje kožnog kaputa300,00kn
  • Bojenje kožnih hlača150,00kn
  • čišćenje/bojenje kožna torba200,00kn
  • čišćenje/bojenje kožne čizme150,00kn
  • čišćenje/bojenje kožne cipele150,00kn

Za robu koje nema u cjeniku, cijena se može saznati u poslovnici

CleanExpress je vodeći lanac kemijskih čistionica u polju bojanja i čišćenja kožnih predmeta svih vrsta. Trebate li čišćenje kožne jakne, ili pak čišćenje kožnih cipela, kemijska čistionica CleanExpress Vam može ponuditi najkvalitetnije boje i precizan proces bojanja i čišćenja koji će Vaš predmet dovesti do savršenstva. Čišćenje kožne jakne, čizama, torbi ili bilo kojeg drugog kožnog predmeta popraćeno je najsuvremenijom tehnologijom i standardima kvalitete. Naš stručni tim u mogućnosti je odgovoriti na sve Vaše upite i zahtjeve, a svako bojanje ili čišćenje kožne jakne uspješno obaviti po povoljnim cijenama. Sukladno našim eko standardima, koristimo boje i otopine koje su prilagođene i najosjetljivijim korisnicima. Čišćenje kožnih predmeta vršimo brzo i učinkovito, bez oštećivanja materijala. Bojanje odjevnih predmeta u CleanExpressu uvijek rezultira postojanim i dugotrajnim bojama! Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili zahtjev, slobodno nam se obratite s povjerenjem ovdje.

Vršimo i bojanje i čišćenje kožnih predmeta koji nisu u cjeniku. Procjenu možete saznati u poslovnici. Naši stručnjaci Vas očekuju! Svoju narudžbu možete upotpuniti i dostavom, ili nekom od kombinacija popusta i akcija koje nudimo svaki mjesec. Za sve narudžbe iznad 200kn ostvarujete pravo na besplatnu dostavu. Naše aktualne pogodnosti i akcije možete provjeriti na našoj naslovnici.