Besplatna dostava

Besplatna dostava

Besplatna dostava kemijskog čišćenja u CleanExpressu! Za narudžbe veće od 50,00 € / 376,73 kn CleanExpress će na području grada Zagreba besplatno preuzeti vaše artikle za čišćenje i vratiti ih na vašu adresu. Bilo da se radi o više artikala ili imate potrebu npr. Čišćenja tepiha, besplatna dostava kemijskog čišćenja u CleanExpressu omogučit će vam da lakše i elegantnije riješite svoje potrebe za uslugama kemijskog čišćenja. Ukoliko želite provjeriti cijene čišćenja naš cjenik možete pronaći ovdje. Želimo pružiti vrhunsku uslugu našim klijentima, uz uštedu vremena, novaca i živaca. Slobodno naručite besplatnu dostavu kemijskog čišćenja na niže navedene kontakte, i za to vrijeme koje biste izgubili na put, popijte neki fini esspresso.

besplatna dostava

Besplatna dostava

Vjerujemo da će vam besplatna dostava kemijskog čišćenja posebno koristiti ukoliko trebate očistiti vaše tepihe, budući da su zbog veličine i težine često nepraktični za prenošenje. Kao u čitavom našem poslovnom procesu koji su bazirani na visokim standardima kvalitete i kod besplatne dostave kemijskog čišćenja naša usluga je brza, pouzdana i profesionalna. Najviši standardi kvalitete i trud koji ulažemo u unapređenje naših poslovnih procesa, održivog razvoja, ekologije kao i zaštite na radu pomogli su nam postanemo lider na tržištu i vodeći lanac kemijskih čistionica u Hrvatskoj. CleanExpress dnevno obrađuje čak 1800 artikala u svom pogonu a o našoj kvaliteti dovoljno govori brojka od čak sedamdeset tisuća vjernih korisnika. Osvajanjem prvog mjesta u kategoriji LANCA PONUĐAČA USLUGA ZA KEMIJSKO ČIŠĆENJE ODJEĆE prema odabiru potrošača, CleanExpress je potvrdio svoj visoko kvalitetan standard poslovanja i odnosa prema korisnicima te visoku razinu kvalitete prodajnih usluga. Također, jedina smo kemijska čistionica koja nudi dostavu kako bismo se maksimalno prilagodili Vašim potrebama. Naši će dostavljači rado preuzeti robu, i nakon detaljnog čišćenja ponovno Vam je vratiti na kućnu adresu!
Narudžbe besplatne dostave kemijskog čišćenja je na telefon 099/310 9803 od ponedjeljka do petka u vremenu od 08.00. do 15.00 sati ili na mail info@cleanexpress.hr